Skip to content

Buckaroo

Buckaroo,
payment service provider

Buckaroo is één van de bekendste payment service providers van Nederland. Meer dan 5.000 bedrijven waaronder corporates en webshops maken gebruik van de betaaltechnologie van Buckaroo.

Kenmerkend is de cómplete service rondom betalen: van Smart Checkout voor online betalingen tot uitgebreid maatwerk op gebied van incasso, subscription services en credit management. Wat je betaaluitdaging ook is, buckaroo maakt betalen gemakkelijk.

Smart checkout

Buckaroo biedt een breed aanbod van nationale en internationale betaalmethoden, waaronder iDEAL, Bancontact, Sofort, PayPal en creditcards. Via de Smart Checkout betalen klanten gemiddeld 3x sneller door zelflerende technologie en mobiele gebruikersfunctionaliteiten. Ook achteraf betalen is mogelijk, verstuur in een betaalverzoek in eigen huisstijl met daarin een betaallink of QR-code.

Bekijk alle online betaalmogelijkheden

Recurring Payments & Subscription Services

Betalen jouw klanten periodiek? Buckaroo biedt een plug-and-play oplossing met overzichtelijk debiteurenbeheer. Handig wanneer het abonnement start, stopt, pauzeert, de frequentie aangepast wordt of het bedrag muteert. De inning verloopt automatisch via Buckaroo (inclusief opvolging van niet-betaalde facturen). Het betaalschema is flexibel en volledig naar eigen wens aan te passen.

Meer over recurring en subscription payments

Credit Management

Buckaroo is de totaaloplossing voor al je betaalvraagstukken. Van (digitaal) incassomachtiging tot het klantvriendelijk innen van openstaande facturen.

Meer weten over credit management via Buckaroo

Webshop plug-ins

Is jouw webshop gebouwd in Lightspeed, Magento 1, Magento 2, WooCommerce of Shopware? Dan kun je gratis gebruikmaken van de complete payment plugins. Download deze via de App Store van je desbetreffende webshopsoftware. Ook zijn er oudere integraties beschikbaar waarmee je Buckaroo kunt koppelen, zoals met CCV shop, OpenCart en PrestaShop. De mogelijkheden van deze integraties zijn echter wel gelimiteerd. Ten slotte is er ook een JSON API beschikbaar waarmee je zelf de integratie kunt verzorgen.

Meer weten over de Buckaroo plugins

Exclusief: extra voordelig online betalingsverkeer 60% KORTING

Als lid van WebwinkelKeur betaal je alleen voor de transacties met klanten. Geen abonnementskosten, geen staffels, geen minimum aantal transacties een geen kosten voor het overboeken naar je eigen rekening. En profiteer van een extra voordelige prijstabel met kortingen tot wel 60%. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een iDeal transactie maar 12 cent.

Voor de volledige prijstabel en voorwaarden kijk je binnen je WebwinkelKeur dashboard onder ‘Aanbiedingen’.

Website
www.buckaroo.nl
Payment Service Provider
Van Buckaroo
  • Geen abonnementskosten
  • WooCommerce, Lightspeed ...
  • Afterpay, Credit Card, Bancontact ...
Payment Service Provider