Skip to content

Buckaroo

Buckaroo,
payment service provider

Buckaroo is één van de bekendste payment service providers van Nederland. Meer dan 5.000 bedrijven waaronder corporates en webshops maken gebruik van de betaaltechnologie van Buckaroo.

Kenmerkend is de cómplete service rondom betalen: van Smart Checkout voor online betalingen tot uitgebreid maatwerk op gebied van incasso, subscription services en credit management. Wat je betaaluitdaging ook is, buckaroo maakt betalen simpel en zorgeloos.

 

Smart checkout

Buckaroo biedt een breed aanbod van nationale en internationale betaalmethoden, waaronder iDEAL, Bancontact, Sofort, PayPal en creditcards. Via Buckaroo kun je ook buitenlandse lokale betaalmethoden verkrijgen, zoals Nexi, als je veel klanten in Italië hebt. Maar er zijn ook giftcards en mogelijkheden om gespreid of achteraf te betalen, denk aan AfterPay, Klarna, Billink of In3. Via de Smart Checkout betalen klanten gemiddeld 3x sneller door zelflerende technologie en mobiele gebruikersfunctionaliteiten. Bekijk alle online betaalmogelijkheden

 

Subscription Services & Credit management

Betalen jouw klanten periodiek? Buckaroo biedt een plug-and-play oplossing met overzichtelijk debiteurenbeheer. Handig wanneer het abonnement start, stopt, pauzeert, de frequentie aangepast wordt of het bedrag muteert. De inning verloopt automatisch via Buckaroo (inclusief opvolging van niet-betaalde facturen). Het betaalschema is flexibel en volledig naar eigen wens aan te passen. Met Buckaroo kun je een betaalverzoek of -herinnering met daarin een betaallink of QR-code in eigen huisstijl versturen.

 

Webshop plug-ins

Is jouw webshop gebouwd in Lightspeed, Magento 1, Magento 2, WooCommerce, Shopware, WordPress, Joomla, CS-Cart, Drupal 7, Cubecart, Jigoshop, OsCommerce en Zencart? Dan kun je gratis gebruikmaken van de complete payment plugins. Download deze via de App Store van je desbetreffende webshopsoftware. Ook zijn er oudere integraties beschikbaar waarmee je Buckaroo kunt koppelen, zoals met CCV shop, OpenCart en PrestaShop. De mogelijkheden van deze integraties zijn echter wel gelimiteerd. Of integreer rechtstreeks met Mijnwebwinkel, Shoppagina.nl, Bigcommerce, 123webshop.Ten slotte is er ook een JSON API beschikbaar waarmee je zelf de integratie kunt verzorgen. Meer weten over de Buckaroo plugins

 

Buckaroo tarieven

Buckaroo heeft een acquirer-licentie voor de betaalmethoden iDEAL en Bancontact, wat betekent dat zij deze betaalmethoden rechtstreeks kunnen inkopen en zo aanzienlijke volumekorting kunnen doorberekenen naar hun klanten. Daarbij biedt Buckaroo een welkom aan alle ondernemers: zowel de ervaren webshopeigenaar als de starter. Buckaroo wil dat iedere webwinkelier een eerlijke start krijgt en snel aan de slag kan met een flexibele checkout. Daarom gelden er geen opstart- en aansluitkosten. Maar wel scherpe tarieven tegen een maximale service en natuurlijk altijd gratis service.

Exclusief: extra voordelig online betalingsverkeer 60% KORTING

Als lid van WebwinkelKeur betaal je alleen voor de transacties met klanten. Geen abonnementskosten, geen staffels, geen minimum aantal transacties een geen kosten voor het overboeken naar je eigen rekening. En profiteer van een extra voordelige prijstabel met kortingen tot wel 60%. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een iDEAL- transactie maar 12,4 cent.

Voor de volledige prijstabel en voorwaarden kijk je binnen je WebwinkelKeur dashboard onder ‘Ledenvoordeel’.

Website
www.buckaroo.nl
Payment Service Provider
Van Buckaroo
  • Geen abonnementskosten
  • WooCommerce, Lightspeed ...
  • Afterpay, Credit Card, Bancontact ...
Payment Service Provider