Skip to content

Firemultimedia

FireMultimedia verzorgt de complete online communicatie voor bedrijven. Van de ontwikkeling van een professionele website of webshop tot webhosting en domeinregistratie.

FireMultimedia denkt graag mee hoe u optimaal kunt profiteren van internet. Hiervoor neemt FireMultimedia niet de meest voorkomende weg met het ontwikkelen of verbeteren van een website. Het doel zoals het krijgen van meer bestellingen staat altijd voorop.

Magento webshop
Voor alle webshops maakt FireMultimedia gebruik van het meest populaire e-commercesysteem Magento. Magento is in te zetten voor kleine tot grote webshops. Met 8 jaar ervaring in Magento beheert FireMultimedia dit pakket als geen ander. Alle werkzaamheden voor Magento commerce kan FireMultimedia uitvoeren. Ook voor snelle en betrouwbare hosting van uw (bestaande) Magento webshop kunt u bij FireMultimedia terecht.

Bij het starten van een webshop komt meer kijken dan het bouwen van een webshop. U moet voldoen aan de wetgeving, keuzes maken die van invloed zijn op de conversie van uw webshop en uiteraard bekendheid krijgen. Voor startende webshops biedt FireMultimedia naast de ontwikkeling ervan ook uitgebreid advies over alles wat erbij komt kijken.