Ondernemen is leuk. Het schakelen met juristen, notarissen en boekhouders meer een noodzakelijk kwaad waar je liever niet te veel tijd of geld aan besteedt.
De missie van FIRM24 is ondernemers het gemak, de voordelen en de scherpe prijs bieden van één centrale ingang voor alle fiscale, notariële en juridische dienstverlening inclusief complete boekhouding en accountancy.
Kortom, niet meer schakelen met 3 losse dienstverleners (de boekhouder, de notaris en de jurist), maar 1 online kanaal dat top-service en een ultieme klantbeleving centraal zet. Een goed advies is niet meer is gekoppeld aan een hoog uurtarief, maar aan een online dienst met een vast laag (maand) bedrag.
– Geen onzin of onnodige show (waarvoor je onnodig betaalt)
– Geen facturen achteraf
– Geen verrassingen
Voor iedere ondernemer altijd bereikbaar en toegankelijk.
Dit maken we mogelijk met onze website http://mijn.FIRM24.com waarin een belangrijk deel van het werk van de traditionele notaris, boekhouder en jurist is geautomatiseerd. Zo geven we onze klanten tegen messcherpe tarieven een top-dienstverlening en dito klantervaring.
Concreet kun je denken aan:
Het aanbieden van een volledige ontzorging op het gebied van online administratie, boekhouding en belastingen. (geen boekhouder meer nodig)
Het online oprichten van BV’s, holdings, stichtingen, het wijzigen van (holding)structuren, statuten, en overdragen of uitgeven van aandelen. (geen notaris meer nodig)
Dat onze formule succesvol is, bewijst onze klanttevredenheid van een 9,3 uit bijna 200 beoordelingen, onze groei en de manier waarop we aan nieuwe klanten komen. Dat is namelijk voor het overgrote deel doordat onze klanten laaiend enthousiast zijn en hun collega-ondernemers hierover vertellen.
Kijken hoe het werkt? Bekijk dan onderstaand filmpje!
Ook enthousiast of nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande link en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
Reacties