MyParcel
Dé verzendservice voor webshops.
Wij zijn MyParcel, het platform waarmee iedere online ondernemers, groot of klein, eenvoudig verzendlabels aan kan maken om pakketten, post, brievenbuspakjes en pallets te versturen. Naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Ons doel is om de diensten van grote vervoerders toegankelijk voor iedere online ondernemer, zodat zij tijd overhouden voor datgene waar zij goed in zijn: ondernemen. Dit doen wij met onze makkelijke en toegankelijke verzendservice, slimme IT oplossingen en de meest persoonlijke klantenservice.
MyParcel is een all-in-one oplossing voor alles wat met verzenden te maken heeft. Wanneer je klant wordt bij MyParcel heb je direct toegang tot alle functionaliteiten. Zo kun je jouw Track & Trace pagina en -mail personaliseren, kun je jouw hele retourservice inrichten, bieden we 25+ gratis webshop koppelingen en een integratie voor Bol.com en Amazon, kun je een Haalservice inplannen en bestel je eenvoudig verpakkingen in onze webshop. We houden het simpel, maken het slim en doen het samen. Wij gaan Beyond Delivery!
Dit zijn de voordelen.
- Geen contract of abonnement. Online ondernemers betalen alleen voor wat ze daadwerkelijk versturen.
- Gebruik van ons platform en onze 25+ koppelingen is en blijft gratis.
- Webshophouders hebben geen technische kennis nodig voor het koppelen van hun webshop aan ons platform.
- Track & Trace informatie, helemaal in de look & feel van de webshop.
- Snel retouren afhandelen met de geïntegreerde retourservice.
- Met meer dan 3.500 PostNL locaties is er altijd een in de buurt te vinden.
Meteen beginnen.
Webshophouders versturen pakketten, brievenbuspakjes, post en pallets eenvoudig en snel met MyParcel. Hoe meer zij versturen, hoe goedkoper verzenden wordt! Registreren is heel makkelijk en binnen een paar minuten geregeld via onze website.