Skip to content

Optiply

Optiply is gespecialiseerd in voorraadoptimalisatie software, specifiek voor de e-commerce en online groothandels. Wij helpen onze klanten naar een efficiënt inkoopproces, waardoor ze met gemiddeld 25% minder voorraad tot wel 10% meer omzetten.
Ons inkoopalgoritme analyseert trends en seizoenen in de verkoopdata, maar gebruikt ook externe databronnen zoals weerdata, Google-posities en andere webanalytics. Hiermee zorgt onze software ervoor dat je niet te weinig op voorraad hebt zodat je nee moet verkopen en dus omzet misloopt, maar ook niet teveel zodat je met dode voorraad blijft zitten. Door Optiply te integreren met jouw CMS, WMS of ERP automatiseer je het inkoopproces en kan je zoveel mogelijk in je huidige systemen blijven werken.
Benieuwd hoeveel jij op je voorraad kan besparen en/of hoeveel omzet je laat liggen? Neem dan snel contact op!

Elk kwartaal gratis een procesreview EXTRA SERVICE

Exclusief voor leden van webwinkelkeur: Een evaluatie bij het starter pakket (1x p/j) en bij het advanced pakket (2x p/j). In deze evaluatie, die normaal alleen bij het enterprise pakket zit, ga je samen met een van onze logistieke experts om tafel om te kijken hoe je je inkoop nog verder kunt optimaliseren.

Log in op je WebwinkelKeur dashboard om gebruik te maken van deze aanbieding.

Website
www.optiply.nl
Voorraadoptimalisatie
Van Optiply
  • Meer omzet
  • Minder voorraad
  • Procesreview per kwartaal
Voorraadoptimalisatie