Skip to content

Sisow

Sisow by Buckaroo,
payment service provider

Sisow by Buckaroo biedt een stabiel en gebruiksvriendelijk betaalplatform met de juiste mix aan betaalmethodes. Helder over kosten is het voornaamste uitgangspunt. Zonder dat je als ondernemer ergens aan vastzit. Daarbij hoort kwalitatieve betaalsoftware en service. Uiteraard gratis. Je betaalt geen opstartkosten of aansluitkosten. Kortom, scherpe all-inclusieve tarieven met maximale service.

Koppel betalingen aan je webshop

Sisow by Buckaroo heeft een kant-en-klare betaalplugins voor diverse softwaresystemen. Hierdoor hoef je zelf niet te implementeren en gaan updates automatisch. Het gebruik van de plugin is gratis. Het onderhoud vanzelfsprekend ook. Sisow by Buckaroo heeft plugins voor: Magento, WooCommerce, Shopware 5, Shopware 6, Prestashop, OpenCart, Joomla, CS-Cart, Drupal 7, Cubecart, Jigoshop, OsCommerce en Zencart.

Rechtstreekse koppeling MijnWebwinkel, Lightspeed en meer

Nog makkelijk dan plugins is rechtstreekse integratie. De betaalservice van Sisow by Buckaroo zit in een flink aantal webshopsoftware geïntegreerd. Zoals Mijnwebwinkel, Opencart, Lightspeed, Shoppagina.nl, CCV Shop, Bigcommerce, 123webshop en meer! Ook in een aantal boekhoudprogramma’s en andere software ondersteunt het betaalsysteem van Sisow by Buckaroo op de achtergond. Hier vind je een overzicht van alle softwarepartners van Sisow by Buckaroo: https://www.sisow.nl/partners/

Betaalmethoden, giftcard en overboekingen

Sisow by Buckaroo heeft de meest gekozen Europese betaalmethoden in huis. Van iDEAL en Bancontact tot internationale betaalmethoden zoals PayPal en creditcard. Maar ook voor lokale populaire betaalmethoden zoals het Noorweegse Nordea of het Italiaanse CartaSi kun je terecht. En denk ook aan betalingen via een giftcard of overboeking. Of gespreid betalen.

Facturen en betaallinks

Rekenen jouw klanten niet via de checkout af, maar via een factuur? Sisow by Buckaroo biedt daarvoor het betaalproduct Ebill. Hierbij kun je rechtstreeks vanuit het Sisow by Buckaroo-systeem een mail met betaallink verzenden met eigen logo en Sisow by Buckaroo houdt voor je bij wanneer het betaald is. Hierbij heeft de betaler keuze uit 4 betaalmethoden om de factuur mee te betalen: iDEAL, Bancontact, Sofort of via een creditcard.

De voordelen van Sisow

  • Makkelijk te koppelen met je webshop
  • Gratis support
  • Dagelijks gratis uitbetalen
  • Scherpe all-inclusive tarieven en maximale service
  • Geen opstartkosten of aansluitkosten
  • Geen minimum afname

Exclusief: extra voordelig online betalingsverkeer 34% KORTING

Sisow by Buckaroo heeft een samenwerking met WebwinkelKeur, daarom ontvangen leden een aanzienlijke korting. Voor een iDeal transactie betaal je slechts 19ct. Dat is 34% korting ten opzichte van wat gangbaar is in de markt. Voor een Bancontact transactie betalen WebwinkelKeur leden 29 cent. Bovendien kun je via Sisow gebruik maken van Billink.

Voor de volledige prijstabel en voorwaarden kijk je binnen je WebwinkelKeur dashboard onder ‘Aanbiedingen’.

Website
www.sisow.nl
Payment Service Provider
van Sisow
  • Geen abonnementskosten
  • Mijnwebwinkel, CCV Shop ...
  • Billink, Credit Card, Bancontact ...
Payment Service Provider