Skip to content

Strato

Bij STRATO maak je in een handomdraai een moderne, 100% responsive webshop. Met de intuïtieve editor voeg je gemakkelijk tot 200.000 producten toe. Koppel veelgebruikte betaal- en verzendmethoden, zoals iDEAL, creditcard, PostNL en DHL. Dankzij automatische updates, SSL-beveiliging en ISO 27001-conforme hosting voldoet je webwinkel aan de strengste veiligheidsnormen.

Kies bij STRATO uit een van de vier webshoppakketten. Groeit je webshop? Dan groeit je pakket met je mee. Je kunt namelijk op ieder moment flexibel van pakket wisselen. En het mooiste is: in ieder pakket is een domeinnaam, e-mail, SSL-certificaat én hosting inbegrepen. Zo heb je in één keer alles wat je nodig hebt voor een betrouwbare en professionele webwinkel.

Met behulp van de App Store kun je je webshop naar wens uitbreiden met tal van extra features. Installeer bijvoorbeeld handige tools voor zoekmachineoptimalisatie en e-mailmarketing. Ook kun je in de App Store koppelingen activeren met productportalen of logistieke dienstverleners. Laat daarnaast zien dat je website betrouwbaar is met het keurmerk van WebwinkelKeur.

Website
www.strato.nl

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *