Skip to content

6 april 16:00 uur Webwinkel Insight – Live talkshow voor en door webwinkeliers

SW-Retail

SW-Retail
Alles-in-één omnichannel software

Met SW-Retail heb jij een eenvoudig te bedienen, maar uitgebreide alles-in-één oplossing voor je webshop of je omnichannel bedrijf. We bieden je alle opties die jij nodig hebt om een mooie en moderne webshop te bouwen, waarmee jij je klanten het beste bedient. Daarnaast krijg je een krachtige backoffice, zodat jouw werkzaamheden vloeiend verlopen. Hiermee heb je alles van inkoop tot verkoop bij elkaar geregeld. Of je nu alleen een webshop of ook een winkel hebt, en in welke branche je ook opereert.

Onze software bevat uiteraard wat jij nodig hebt om je webshop te runnen, maar daarbij bieden wij bijvoorbeeld ook diepgaand voorraadbeheer, inkoopbeheer, order fulfilment, relatiebeheer, een loyaliteit & sparen module en uitvoerige rapporten en overzichten waarmee jij weer kunt optimaliseren voor nog meer succes! En heb je ook een winkel? Dan vind je in hetzelfde systeem jouw kassa met alle gangbare functies, in te richten zoals jij dat wil.

Wat krijg je met een SW-Retail webshop?

Wanneer jij kiest voor een SW-Retail webshop, heb je de keuze uit een aantal responsieve thema’s die je gratis naar jouw wensen kunt aanpassen. De webshop software is zo ingericht dat je dit zonder technische kennis kunt doen. Alle functies die je standaard mag verwachten van een webshop, zitten erin. Ook biedt onze store verschillende plugins en diensten van onder andere onze partners om jouw webshop nog beter in de markt te zetten. We bieden ook een start-up pakket voor als je alles uit handen wilt geven, waarbij we voor jou de belangrijkste informatie en jouw huisstijl in een van de thema’s installeren.

Wil je graag meer uit een thema halen of een op maat gemaakte webshop? Daarvoor kun je terecht bij één van onze webshop partners, die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van webshops en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk mag je ook hulp inschakelen van je eigen gekozen webbouwer.

Alle gegevens van je webshop vind je terug in één systeem. Je kunt ongelimiteerd producten toevoegen of orders plaatsen. Betalingen en verzendingen zijn goed geregeld door samenwerkingen met betaalprovider Pay. en verzendorganisaties PostNL en Sendcloud. Je webshop draait op onze krachtige servers en is volledig veilig door middel van een SSL certificaat.

Meer dan alleen je webshop en winkel

Wil je jouw bereik vergroten of meer verkoopkanalen inrichten? Hiervoor hebben we allerlei koppelingen in onze software ingebouwd. Denk aan sociale media, Google Shopping, bol.com, Koongo of Amazon. Jouw assortiment in je webshop kun je zo ook op die platformen aanbieden. De bestellingen en verzendingen handel je gewoon af in het SW-Retail systeem zelf. Ook kun je bijvoorbeeld gebruik maken van VVV cadeaukaarten, Mailchimp, Exact Online en natuurlijk WebwinkelKeur!

Support wanneer jij het nodig hebt

Kun je wel wat hulp gebruiken met het opstarten of heb je later vragen? Daarvoor kun je 24/7 terecht in onze uitgebreide online help, met hulpvideo’s en trainingen voor jou en je medewerkers. Heb je liever direct persoonlijk contact? Onze professionele helpdesk staat voor je klaar via de telefoon, e-mail of de live chat rechtstreeks in je systeem.

Zo krijg je bij SW-Retail 100% omnichannel software inclusief hosting, updates en support voor een vast bedrag per maand. We bieden verschillende abonnementen zodat jij degene kunt kiezen die het beste bij je past. En later uitbreiden is altijd mogelijk. Hierdoor kun je van starter tot ervaren retailer bij ons terecht en groeit de software met je mee wanneer jij er klaar voor bent!

Benieuwd hoe ons webshopsysteem andere klanten al heeft geholpen? Neem een kijkje bij onze voorbeelden van SW-Retail webshops!

Website
www.swretail.nl