Totalli e-commerce richt zich op e-commerce platforms voor het MKB die webwinkeliers in staat stelt om hun online verkoop zo makkelijk en efficient mogelijk in te richten. Onze focus ligt bij Lightspeed eCom als “dedicated” e-commerce platform, en daarnaast werken we ook met WooCommerce. Met deze systemen kunnen onze klanten hun doelen bereiken zonder teveel afhankelijk te zijn van anderen; Lightspeed eCom biedt een webshoptoepassing die zeer compleet is, schaalbaar en betaalbaar. Met gratis en betaalde thema’s kunnen webshopeigenaren snel een start maken met hun webshop, en opschalen zodra dat gewenst is. Een heel breed scala aan externe apps maakt het mogelijk om allerlei functionaliteit toe te voegen aan de webshop. Alles vanuit de cloud gestuurd, dus geen zorgen over hosting, backups of veiligheid.
Sinds 2012 zijn we officieel partner van Lightspeed eCom, en maken we thema’s en maatwerk oplossingen hiervoor.
We geloven in directe samenwerking met opdrachtgevers om tot een optimaal resultaat te komen. Dus korte lijnen, geen account managers die ertussen zitten, maar direct contact met de ontwerper of developer. Vanuit de gedachte dat de e-commerce branche volwassen is geworden en steeds meer eisen stelt aan de webshop wat betreft gebruikerservaring, veiligheid en onderscheidend vermogen. De grote webshops maken de wedstrijd hard, maar laten ook mogelijkheden open, juist voor kleinere shops, om maatwerk te leveren, met een specifiek assortiment de markt te bedienen.
Reacties