Skip to content

Xolphin

Als de grootste aanbieder van SSL Certificaten in Nederland staat Xolphin al jaren bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van certificaten van Sectigo, GeoTrust, GlobalSign, Thawte en DigiCert.

Met meer dan 30 medewerkers heeft Xolphin de expertise in huis om technische vragen deskundig te beantwoorden en aanvragen snel te verwerken. Xolphin voert de validatie van certificaten grotendeels zelfstandig uit. Hierdoor kan Xolphin de certificaten met uitgebreide validatie al binnen een dag uitgeven, wat bij andere partijen wel een week kan kosten. Ook kun je bij ons terecht voor digitale bewijsbare ondertekening van e-mail en PDF documenten en aanvullende diensten voor veilig online zaken doen.

Als lid van Webwinkelkeur krijg je een Sectigo EV certificaat met korting €20 KORTING

Een EV SSL certificaat geeft webwinkels een professionele en betrouwbare uitstraling. Door het zichtbaar maken van bedrijfsgegevens zien bezoekers binnen één muisklik wie de eigenaar van een website is. Een gecontroleerde
identiteit versterkt het klantvertrouwen en verhoogt het aantal online transacties.

Als lid van Webwinkelkeur krijg je een Sectigo EV certificaat met korting, in plaats van € 95 betaal je € 75 voor 1 jaar.

Log in op je WebwinkelKeur dashboard en kijk bij ‘Aanbiedingen’ om gebruik te maken van deze aanbieding.

EV SSL certificaat
Via Xolphin
  • Sectigo EV certificaat
  • Bedrijfsnaam validatie
  • Betrouwbare uitstraling
EV SSL certificaat

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *