Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Advies & consultants

Soms kan het fijn zijn om iemand met een frisse blik naar je webwinkel te laten kijken. Webwinkel adviseurs kunnen je daarbij helpen. Ze bekijken jouw webwinkel en helpen deze te optimaliseren en te verbeteren.

De onderstaande bedrijven zijn business partner van WebwinkelKeur in de categorie webwinkel advies & consultants.

1850 B.V.

Je wilt dat je klantenservice goed bereikbaar is voor je klanten, maar kan niet (altijd) zelf de telefoon opnemen. Dan biedt 1850 Contact Center met Webshop Support de ideale oplossing. Al vanaf € 19,50 per maand ben je 7 dagen per week, van 8 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds bereikbaar.

Frankwatching

Frankwatching is dé plek voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. Inhoud, kwaliteit en onafhankelijkheid boven alles. Het delen van kennis en het bieden van inspiratie over trends, ontwikkelingen, tools en cases, dat zit in onze genen. Dag in dag uit, zowel online (via artikelen, webinars, vacatures en downloads) als offline (via trainingen, events en boeken).

Prijsvergelijk

Prijsvergelijk biedt de kortste weg naar de beste aanbiedingen. Dit doen wij door een zo volledig mogelijk aanbod te tonen van een groot aantal webshops op de Nederlandse en Belgische markt. Uit het totale aanbod van aanbieders maken wij een zo groot mogelijke selectie zodat je nog sneller je doel bereikt: besparen op je online aankopen.

Sell your stuff online

Branding en online marketingspecialist Mariko Naber is oprichter van Sell your stuff online, dé online go-to voor (webshop) ondernemers, mede-eigenaar van branding agency Loaded ink BNO en voormalig eigenaar van sieradenmerk en webshop Applepiepieces (in 2018 verkocht). Platform Sell your stuff online helpt online ondernemers zo succesvol mogelijk te groeien met super handige online cursussen, programma’s en gratis Insider Facebook groep. Credo: we rise by liften others.

Shopboost

Geef twijfelende bezoekers automatisch een verrassing en verkoop meer! Shopboost detecteert automatisch twijfelende bezoekers in de webshop en biedt de twijfelende bezoekers een zelfgekozen verrassing aan; denk hierbij aan een gratis product, advies of een korting.

Textmetrics

Webtexttool is ontwikkeld voor iedereen die web content creëert. Ongeacht je kennis van SEO, tekstoptimalisatie of zoekwoorden, zorgt Webtexttool ervoor dat je rank boosting content creëert! Met webtexttool is iedereen een SEO specialist.

Webshop Overname

WebshopOvername.nl is het grootste platform van Nederland en België voor e-commerce overnames. Alle gebruikers worden geverifieerd en verkopers blijven anoniem totdat ze zelf besluiten gegevens vrij te geven. WebshopOvername.nl werkt op basis van No Cure No Pay!

Welovewebshops.nl

Welovewebshops.nl is een van de grootste & meest bezochte verzamelplatforms van Nederland waar alleen de leukste webshops te vinden zijn. Bij Welovewebshops.nl vind je de allerleukste online webwinkels. Shops die je gewoon niet mag missen. Die bieden wat onze bezoekers willen. Omdat ze zich graag laten verrassen door het leuks wat shops te bieden hebben, maar ook omdat ze het makkelijk vinden online inkopen te doen.