Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Marketing

Eenmaal een webwinkel, maar meer bezoekers trekken? Er zijn veel bureaus welke zich bezig houden met internet marketing. Denk dan bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie (SEO), adwords beheer (SEA) en adverteren op social media.

De onderstaande bedrijven zijn business partner van WebwinkelKeur in de categorie marketing.

Admeisters

Admeisters is een online marketingbureau gespecialiseerd in het beheren van online resultaatgedreven advertentiecampagnes voor het midden- en kleinbedrijf. Afhankelijk van het beoogde resultaat wordt er aansluitend op de online marketingdoelstellingen een passend advertentieplatform gekozen.

Adwise

Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie. Wij zetten jouw bedrijf continu op voorsprong bij het online realiseren en overtreffen van je business ambities. Adwise biedt je de innovatiekracht, de expertise, de mensen, het enthousiasme en de nuchtere mentaliteit die ervoor zorgt dat al je investeringen direct en geïntegreerd optellen voor je zakelijke ambities en dromen.

Brandmerck

Je hebt een prachtig bedrijf en website maar weinig bezoekers? Wij zorgen dat bedrijven online gevonden worden. Door de vindbaarheid te optimaliseren door middel van zoekmachine optimalisatie, Google AdWords en het inzetten van Social Media zorgen wij voor de bezoekers die jouw bedrijf verdient.

BSR Online

Wij kunnen u helpen op alle gebieden van online marketing. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben liever 1 tevreden klant dan 100 ontevreden of enigszins tevreden klanten.

DE KRIJGER

DE KRIJGER Optimalisatie is gespecialiseerd in het effectief en rendabel inzetten van e-marketing voor webwinkels en websites. Of het nu gaat om SEO, SEA, SMM of affiliatiemarketing.

Frankwatching

Frankwatching is dé plek voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. Inhoud, kwaliteit en onafhankelijkheid boven alles. Het delen van kennis en het bieden van inspiratie over trends, ontwikkelingen, tools en cases, dat zit in onze genen. Dag in dag uit, zowel online (via artikelen, webinars, vacatures en downloads) als offline (via trainingen, events en boeken).

H1

Al meer dan 10 jaar houdt H1 zich bezig met het ontwerpen, implementeren, optimaliseren en onderhouden van zowel B2C en B2B webshops en online marktplaatsen en websites. De developers van H1 bouwen een op maat gemaakte oplossing waarmee zij hun klanten online laten groeien. Het doel: jou online marktleider maken.

Increasy

Eenvoudig online groeien? Met deskundig SEO advies en voordelige linkbuilding pakketten op maat zorgt Increasy voor meer bezoekers en dus ook meer omzet voor uw website.

Lamper Design

Je eigen webshop op een onafhankelijk platform? Kies voor WooCommerce. Je bent flexibel, altijd up to date en uitbreiden is geen probleem. Het grootste voordeel van WooCommerce: je bent niet afhankelijk van de aanbieder. Daarnaast er is een keur aan koppelingen mogelijk. Lamper Design maakt WooCommerce webshops op maat. Ontdek nu wat een maatwerk WooCommerce webshop jou oplevert.

Lucians

Lucians is een persoonlijk grafimedia bureau. We werken dagelijks aan ontwerp en realisatie van websites & webshops, internet marketing en drukwerk.

Milcraft

Milcraft is gespecialiseerd in de bouw van WordPress-websites en WooCommerce-webwinkels. Van productcatalogus tot webwinkel, van e-learningomgeving tot betalingsverkeer, wij verzorgen het graag voor u.

Mooi in Maatwerk

Een professionele website of webshop is een must als je resultaat wilt boeken. Mooi in Maatwerk neemt je al het werk uit handen. We bouwen, beheren en onderhouden een maatwerk website die je echt wat oplevert.

MvH Media

MvH Media is een full-service online marketing bureau. Met een jong en ambitieus team zijn wij dagelijks bezig met de online positionering van onze binnen- en buitenlandse klanten. We denken in zowel kleine als grote organisaties mee over de beste oplossing voor het behalen van het gewenste online resultaat.

Opmax

Opmax verricht online marketing services voor websites en webshops die hoog willen scoren in de zoekresultaten van Google, meer potentiële klantenbezoeken willen en meer online reputatie willen verkrijgen met het doel op termijn omzet te laten groeien.

Positie1

Positie1 helpt je op een persoonlijke, praktische manier om meer bezoekers naar jouw website te leiden, met een hogere conversie en omzet als resultaat.

Shopboost

Geef twijfelende bezoekers automatisch een verrassing en verkoop meer! Shopboost detecteert automatisch twijfelende bezoekers in de webshop en biedt de twijfelende bezoekers een zelfgekozen verrassing aan; denk hierbij aan een gratis product, advies of een korting.

Tickles

Tickles combineert het beste van twee werelden. We koppelen de laatste technieken binnen ons vakgebied aan gelikte designs waarbij de optimale customer experience centraal staat. Klein van stuk, groot in resultaat. Snel schakelen is onze kracht.

Uw Productfotograaf

Uw Productfotograaf heeft zich, sinds de oprichting in 2008, volledig gespecialiseerd in het maken van productfoto's voor webwinkels. Het zal u niet verbazen dat wij vooral veel de vraag krijgen om kleding en sieraden te fotograferen.

Welovewebshops.nl

Welovewebshops.nl is een van de grootste & meest bezochte verzamelplatforms van Nederland waar alleen de leukste webshops te vinden zijn. Bij Welovewebshops.nl vind je de allerleukste online webwinkels. Shops die je gewoon niet mag missen. Die bieden wat onze bezoekers willen. Omdat ze zich graag laten verrassen door het leuks wat shops te bieden hebben, maar ook omdat ze het makkelijk vinden online inkopen te doen.