Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Bestelprocedure.nl


Bestelprocedure.nl maakt interactieve uitlegvideo’s van bestelprocessen voor webwinkels. Deze zijn klantvriendelijk, verhogen de conversie en uw omzet. De video’s zijn in meerdere talen verkrijgbaar en hebben een positieve invloed op uw Google ranking.

Natuurlijk heeft u geprobeerd uw bestelproces zo eenvoudig mogelijk te houden. U wilt het uw potentiële klanten niet onnodig moeilijk maken. Desondanks verlaat gemiddeld 56% het bestelproces zonder af te rekenen. (bron: Statista) 25% geeft aan moeite te hebben met het bestelproces. Men komt er toch niet uit of twijfelt over de volgende te nemen stap. Die twijfel hoeft maar een fractie van een seconde te duren … en weg is uw potentiële klant en omzet.

Soms kan een bestelproces domweg niet korter of eenvoudiger. Toch is zelfs het meest simpele bestelproces soms nog niet duidelijk genoeg voor bezoekers. Dat geldt zelfs voor een one-page-checkout. Met een uitlegvideo van uw bestelproces reikt u uw twijfelende bezoekers de hand. Zonder het bestelproces te hoeven verlaten kan de hulpvideo worden geraadpleegd. De video is interactief. Dit betekent dat uw bezoeker daadwerkelijk in de video kan klikken en zelf bepaalt welk onderdeel getoond moet worden. Dit is uniek.

Bedrijfsnaam Bestelprocedure.nl
Straat Zekeringstraat
Huisnummer 17
Postcode 1014 BM
Plaats Amsterdam
Telefoon 0653595735
KVK Nummer 34121956
Btw nr NL1304.99.742B02

Meer informatie: http://www.bestelprocedure.nl/