Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Freekey


Webshops werken samen op Freekey.nl

Het inzetten van Freekey is met name interessant voor webshop-eigenaren die op zoek zijn naar meer klanten en meer kanalen om hun artikelen onder de aandacht te brengen van geïnteresseerde consumenten.

Freekey werkt als een voucher-site. Dit betekent dat consumenten bij Freekey een voucher kopen om het artikel dat in de deal is gecommuniceerd in de webshop zelf aan te kunnen schaffen. Zo weet je als webshop-eigenaar altijd precies wie er geïnteresseerd zijn in jouw producten en sta je zelf in contact met de klant.

Omdat de klant een voucher koopt, betekent dit ook dat de klant afrekent bij Freekey. Freekey betaalt de aangesloten webshops twee keer per week het totaalbedrag van de verkochte vouchers uit, minus een vast percentage aan administratiekosten op de bruto verkoopwaarde van de voucher.

De kracht van Freekey komt voort uit de bundeling van de leukste, gekste en meest bijzondere deals die worden aangeboden door de aangesloten webshops. Hoe leuker de Freekey-bezoeker het aanbod vindt, hoe meer de bezoeker terug zal komen om nog meer deals te bekijken. Zo helpen de aangesloten webshops elkaar aan meer klandizie en de bezoeker aan de leukste deals. Een win-win situatie.


Meer informatie: http://www.freekey.nl/