Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Payment service providers

Payment service providers zijn bedrijven die het betaalverkeer voor je webwinkel verzorgen. Het voordeel in vergelijking met een iDeal contract rechtstreeks bij je bank is dat bij Payment Service providers vaak meerdere betaalmethodes kunnen worden ondergebracht. Zo kun je ook creditcard betalingen of buitenlandse betaalmethodes met één klik activeren.

De onderstaande payment service providers zijn business partner van WebwinkelKeur.

Afterpay

AfterPay is één van de bekendste en meest relevante aanbieders op het gebied van achteraf betalen voor online consumenten. AfterPay biedt online retailers een full service online achteraf betaal betaalmethode aan voor e-commerce en m-commerce.

Internetkassa.nu

internetkassa.nu is dé startpagina voor iedere online ondernemer die op zoek is naar informatie over het afrekenproces. Of u nu een startend of gevorderd webwinkelier bent, dit kennisplatform wil u ondersteunen bij de keuze voor de beste payment service provider en online betaalmethoden voor uw online business.

Mollie

Mollie is een betrouwbare payment service provider waar je iDEAL, creditcard en andere betaalmethodes makkelijk kunt aansluiten.