Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Payment service providers

Payment service providers zijn bedrijven die het betaalverkeer voor je webwinkel verzorgen. Het voordeel in vergelijking met een iDeal contract rechtstreeks bij je bank is dat bij Payment Service providers vaak meerdere betaalmethodes kunnen worden ondergebracht. Zo kun je ook creditcard betalingen of buitenlandse betaalmethodes met één klik activeren.

De onderstaande payment service providers zijn business partner van WebwinkelKeur.

Buckaroo

Buckaroo is één van de bekendste payment service providers van Nederland. Meer dan 5.000 bedrijven waaronder corporates en webshops maken gebruik van de betaaltechnologie van Buckaroo.

Kenmerkend is de cómplete service rondom betalen: van Smart Checkout voor e-commercebetalingen tot uitgebreid maatwerk op gebied van incasso, subscription services en credit management.

Wat je betaaluitdaging ook is, buckaroo maakt betalen gemakkelijk.

Internetkassa.nu

internetkassa.nu is dé startpagina voor iedere online ondernemer die op zoek is naar informatie over het afrekenproces. Of u nu een startend of gevorderd webwinkelier bent, dit kennisplatform wil u ondersteunen bij de keuze voor de beste payment service provider en online betaalmethoden voor uw online business.