Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Webwinkel software

WebwinkelKeur biedt ondersteuning voor vrijwel alle webwinkel software, veel webwinkel aanbieders zijn echter ook business partner van WebwinkelKeur.

De onderstaande bedrijven zijn business partner van WebwinkelKeur in de categorie webwinkel software.

CCV Shop

CCVshop (voorheen Biedmeer) is voor zowel beginners als ervaren webwinkeliers dé webwinkelsoftware. CCVshop biedt je een totaalpakket (inclusief hosting, updates en support) waarvoor je een maandelijks bedrag betaalt.

JouwWeb

Met JouwWeb kun je eenvoudig een professionele website of webshop maken. Je kunt het helemaal gratis uitproberen en je hebt geen technische kennis nodig.

Lightspeed

Met Lightspeed (Seoshop) kunt u gemakkelijk online uw eigen webwinkel beginnen. U hoeft dus niets te installeren en bent niet afhankelijk van dure programmeurs.

Shoppagina

Start je eigen webshop zonder gedoe! Bij Shoppagina kun je al voor € 9,50 per maand je eigen webshop beginnen inclusief je eigen domeinnaam en iDeal. Shoppagina biedt sinds 2009 online webwinkelsoftware en sindsdien zijn er al meer dan 8500 webshops aangevraagd.

Shoptrader

Shoptrader is opgericht in mei 2005 en behoort met ruim 2500 webwinkels tot de top van Nederland. Een bedrijf met 12 enthousiaste en gedreven professionals, die zich elke dag volledig inzetten om alle webwinkels te ondersteunen en te verbeteren.

Strato

STRATO biedt alles voor jouw online succes. Met de webshop-totaalpakketten richt je in een handomdraai een succesvolle webwinkel in. Koppel eenvoudig populaire betaal- en verzendmethoden, verkoop je producten op online marktplaatsen en voldoe automatisch aan de hoogste veiligheidsnormen.

ViaWebshop

ViaWebshop heeft een platform ontwikkeld waarop een webshop maken een fluitje van een cent is. Een eigen webshop beginnen was nog nooit zo makkelijk als nu met ViaWebshop.