Als hard werkende ondernemer is het goed om de ervaringen van uw klanten te verzamelen en te bekijken. In veel gevallen wilt u echter ook even reageren op de ervaringen, of deze nu negatief of positief zijn. Vanaf deze week is dit mogelijk.
Na het inloggen met u persoonlijke log-in is in uw dashboard een extra icoon zichtbaar. Wanneer u klikt op het ervaringen icoon heeft u de mogelijkheid om ervaringen te bekijken en ook te reageren. Uw reactie komt vervolgens onder de ervaring te staan op uw eigen WebwinkelKeur pagina. Op deze manier is er een mogelijkheid tot wederhoor.
We hopen hiermee tegemoet te komen aan webwinkeliers welke te maken hadden met veel onterechte klachten. De functie is tevens een goede manier om ook tevreden klanten te bedanken voor het delen van hun ervaring.
Wat de onterechte klachten betreft. Helaas is het voor ons in veel gevallen moeilijk te beoordelen of het gaat om een terechte klacht of een kwaadwillige concurrent. In de toekomst zullen we bekijken of we dit proces nog beter kunnen inrichten. Tot die tijd passen we hoor-en-wederhoor toe om tot de juiste beslissing te komen.
Een ander gegeven is dat ontevreden klanten vaak meer moeite doen om hun ervaring te delen dan een tevreden klant. Een manier om te voorkomen dat alleen klachten op uw ervaringenpagina terechtkomen is deze duidelijk communiceren naar al uw klanten. We moedigen webwinkeliers dan ook zeker aan om hun ervaringenpagina zowel in correspondentie als e-mailverkeer richting klanten te vermelden. Zo weet u zeker dat ook al uw tevreden klanten de weg naar de ervaringenpagina weten te vinden.
We hopen met deze nieuwe functie in ieder geval gehoor te hebben gegeven aan de community, bedankt voor de feedback!
Reacties