Skip to content

Blog

Sisow by Buckaroo: Een online betaalmodule voor écht iedere webwinkel

Een online betaalmodule die gekoppeld kan worden met iedere webwinkelsoftware. Klinkt te gek toch?! Via Sisow by Buckaroo kun je gratis gebruikmaken van een betaalplugin met daarin betaalmethoden naar keuze. Met bijvoorbeeld CCV Shop, Mijnwebwinkel, Magento, Prestashop, OpenCart, WordPress of WooCommerce is dit allemaal mogelijk. Maar ook als je andere software gebruikt voor je webshop kun je bij Sisow by Buckaroo terecht!

Wie is Sisow by Buckaroo?

Sisow by Buckaroo is er voor iedere webwinkel. Start je net? Of ben je al een ervaren e-commerceondernemer? Dat maakt voor de online betaalmodule van Sisow by Buckaroo niet uit. Het belangrijkste is de prijs, die willen we zo laag en voorspelbaar mogelijk houden. Je betaalt geen abonnementskosten, support is gratis en upgrades voor de plugin natuurlijk ook. Opstartkosten houden we overigens ook niet van. We willen dat iedere webwinkelier een eerlijke start krijgt en snel aan de slag kan met een flexibele checkout.

korting_betaling

Korting op iDEAL en Bancontact

Sisow is gestart in februari 2011, oorspronkelijke als een credit management tool om facturen te beheren. Later ontstond het idee om de focus te verleggen naar het aanbieden van online-betaalmethoden. Eerst een iDEAL-koppeling en gaandeweg kwam ook internationale betaalmethodes als: Visa, Mastercard, Bancontact en vele anderen. Sinds 2020 valt Sisow onder Payment Service Provider Buckaroo, een andere bekende betaaldienstverlener in de Nederlandse markt. Buckaroo heeft een acquirer-licentie voor de betaalmethoden iDEAL en Bancontact, wat betekent dat zij deze betaalmethoden rechtstreeks kunnen inkopen en zo aanzienlijke volumekorting kunnen doorberekenen naar hun klanten. Daar profiteren de klanten van Sisow by Buckaroo ook van!

Veilige betalingen in een groeiende e-commercemarkt

In Q1 2021 zijn er 4600 webshops bij gekomen in Nederland, de e-commercebranche lijkt nog lang niet uitgegroeid. De mogelijkheden op gebied van betalen groeien mee. De check-out of betaalpagina wordt door nieuwe technologie steeds sneller, gemakkelijk en slimmer. En dat is belangrijk, want betalen is een vast onderdeel in het koopproces. Hierin is het belangrijk dat de betaalpagina zo is ingericht dat de koper erop vertrouwd dat de betaling goed en veilig verloopt. Dat is de missie van elke payment service provider. En dat is bij Sisow by Buckaroo zeker niet anders. We zijn er voor de eerlijke ondernemers. Daarin ligt ook de connectie met WebwinkelKeur.

“Het jaar 2020 heeft grote veranderingen in het consumentengedrag teweeggebracht en voor 2021 is de verwachting dat de trends die daaruit zijn voortgevloeid, versnellen”, aldus Stefan Sprenkels, Head of SME Sisow By Buckaroo. “Veel bedrijven moesten hun bedrijfsmodel aanpassen en verlegden de focus volledig richting online. Het is daarbij belangrijk dat wij het midden- en kleinbedrijf online betaaloplossingen bieden waarmee we verdere groei mogelijk maken.”

Sisow by Buckaroo X WebwinkelKeur: Megaveel voordeel! 

Wil je ook verder groeien? Of een vliegende start maken? Sisow by Buckaroo heeft een samenwerking met WebwinkelKeur, daarom ontvangen leden een aanzienlijke korting. Voor een iDeal transactie betaal je slechts €0,19. Dat is 34% korting ten opzichte van wat gangbaar is in de markt. Voor een Bancontacttransactie betalen WebwinkelKeur leden €0,29. Bovendien kun je via Sisow gebruik maken van Billink.

Voor de volledige prijstabel en voorwaarden kijk je binnen je WebwinkelKeur dashboard onder ‘Aanbiedingen’. Alle andere exclusieve kortingen vind je op de partnerpagina van WebwinkelKeur.

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *