Skip to content

Gekochte bank in de winkel

DWQA QuestionsCategorie: QuestionsGekochte bank in de winkel
Arno asked 1 jaar ago
Kan ik de overeenkomst voor de koop van een bank die ik in de winkel heb gekocht ontbinden?
1 Antwoorden
Connor Rakers Staf answered 1 jaar ago
Hallo Arno, Allereerst onze excuses voor het late antwoord! Je vraag was door een storing niet goed bij ons binnengekomen, maar ik help je er nu graag mee verder! Als je de bank bij een onlinewinkel hebt gekocht, dan kun je van de koop afzien door dit aan te geven aan de winkelier, of door het product niet in ontvangst te nemen. Als je de bank al in ontvangst hebt genomen, dan kan je binnen 14 dagen na ontvangst bij de winkelier aangeven dat je deze wilt retourneren. Let op dat hierop wel uitzonderingen bestaan, bijvoorbeeld als het gaat om maatwerk. Als je de bank bij een fysieke winkel hebt gekocht, dan heb je in principe geen (wettelijke) mogelijkheid om van de koop af te zien. Sommige winkels bieden wel een bedenktijd aan als extra service. Je kan in dat geval bij de winkel vragen of zij ook een bedenktijd bieden. Ik hoop dat je met deze informatie verder kan. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag! Met vriendelijke groet, Connor
Je antwoord