Skip to content

Goedendag, we hebben zojuist keurig het pakje met de neonslag ontvangen. Echter het is helemaal niet wat is dacht. Hoe kan ik deze retourneren? Ik hoor het graag. Alvast bedankt!

DWQA QuestionsCategorie: QuestionsGoedendag, we hebben zojuist keurig het pakje met de neonslag ontvangen. Echter het is helemaal niet wat is dacht. Hoe kan ik deze retourneren? Ik hoor het graag. Alvast bedankt!
1 Antwoorden
caleni Staf answered 1 jaar ago
Beste Marc,

Bedankt voor jouw bericht. Jouw e-mail is bij ons (WebwinkelKeur) terecht gekomen. Ik vermoed dat jouw e-mail niet aan ons maar aan een een webwinkel gericht is. Ik raad je daarom aan om contact op te nemen met de webwinkel zodat zij jou verder kunnen helpen. Je kunt contact opnemen met het e-mailadres van de webwinkel. Deze is meestal te vinden op de orderbevestiging of op de website. Als je deze niet meer hebt kun je een kijkje nemen op de website van de webwinkel. Vaak staat er op de ‘Contact’ of op de ‘Over ons’ pagina hoe je contact met hen kunt opnemen. Kun je niet achterhalen om welke website het gaat? Stuur ons dan de naam van de webwinkel. Wij sturen je in dat geval de juiste gegevens toe. Een prettige avond!
Je antwoord