Skip to content

is dit het zelfde als TelefoonDiscounter

DWQA QuestionsCategorie: Questionsis dit het zelfde als TelefoonDiscounter
paul asked 1 jaar ago
ik zat op zo'n zelfde site maar dan bij Telefooncounter daar een iphone 6 besteld 3 jan nooit gekregen geen e-mail of telefoon contact geen geld terug dus ben een beetje huiverig,alles is het zelfde hoop antwoord paul
3 Antwoorden
Ismail Akhan Staf answered 1 jaar ago
Goedemiddag Paul,   Jammer dat je de Iphone nog niet binnen hebt gekregen. Webwinkels met soortgelijke namen kunnen toch wel andere bedrijven zijn. Wil je ons de url van de webwinkel geven? Daarmee kunnen wij kijken of het bedrijf een lid van ons is.    Op deze pagina kun je ook onze ledenlijst vinden.
paul answered 1 jaar ago
ik ben via Beslist.nl naar TelefoonDiscounter gestuurt voor een iphone 6 ik heb Beslist.nl meerderen e-mails gestuurt maar nooit wat terug gekregen maar bij TeleDiscounter heb ik van de tien mails er twee terug gekregen een dat het verzonden is wat niet waar was en een met een track en trace code wat ook niet waar was,ik ben al vanaf 3jan bezig bij mailen reageren ze niet en bellen nemen ze niet op door corona flauwenkul toch hun reviews zijn ook slecht paul
Ismail Akhan Staf answered 1 jaar ago

Goedemiddag Paul,

Ik kan mij voorstellen dat het erg frustrerend voor je is om geen Iphone te ontvangen noch te worden geïnformeerd over de bestelling. Vooral als je onwaarheden te horen krijgt.

Wij hebben het keurmerk van Telefoondiscounter op 09-05-2018 al ingetrokken wegens het niet adequaat reageren op klachten. Ik zie dat zij nog wel het keurmerk dragen van Be-Commerce waar zij ook voor alternatieve geschilbeslechting zijn aangemeld.

Ik raad je aan om de webwinkel in gebreke te stellen en een bericht van ontbinding te sturen, zodat je verdere juridische maatregelen kunt nemen om het product of het bedrag te ontvangen.

Hopelijk kom je hier verder mee. Succes!

Je antwoord