24BEDJES.com

24BEDJES.com

24BEDJES.com is een jong en modern bedrijf welke met veel passie en vakmanschap de beddenbranche bestormd.

Wij delen een passie voor onze producten en zetten altijd dat extra stapje meer. Creativiteit en originaliteit is ons handelsmerk. In onze beddenspeciaalzaak in Gendt bieden wij onze klanten een informele sfeer, we denken met ze mee en zijn pas tevreden als zij het zijn.

Slapen op onze bedden moet een feestje zijn. Enkele van onze populaire merken zijn onder andere M line, Eastborn, Vandyck, Velda, Kayori en Cinderella.
boxspring Matrassen / Toppers Dekbedden
De zekerheden van https://www.24bedjes.com
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.