AIYMES
AIYMES staat voor handgemaakte producten gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen.

Elk product wordt gemaakt met behulp van een laser snijder. De lasersnijder wordt voorzien van stroom opgewekt door zonnepanelen. De onderdelen worden daarna met de hand gecontroleerd, geschuurd, geplakt, ingepakt en verzonden. De producten worden ontworpen en gemaakt door mij, Amy. Ik ben een Ruimtelijk Ontwerper uit Breda en heb AIYMES opgericht in 2018. In mijn werk ben ik altijd opzoek naar een goede balans tussen functionaliteit, esthethiek.

Naast het ontwerpen van nieuwe producten, vul ik mijn tijd met het ontwikkelen van mijn eigen materialen. Op het moment zijn dat een biobased plaatmateriaal en het scheppen van papier uit een restroom.
De zekerheden van https://www.aiymes.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zei kunnen een juridische uitspraak bieden.