Beoordeeld met een 8,8 door 53 klanten

Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland
Wij van Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland helpen u graag om ook uw woning of gebouw met innovatieve technieken klaar te maken voor een groene toekomst!
Dit doen wij door het toepassen van innovatieve systemen, producten en diensten. Dit om op een duurzame manier het klimaat en de energievoorziening van het gebouw of de woning het juiste woon- en of werkcomfort te bewerkstelligen.
Als u een airco aan wil schaffen bent u bij Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland aan het goede adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment airco’s en systemen van topmerken zoals Samsung, Carrier, Haier en Fuij Electric.
Het maakt veel uit voor welke ruimte de airconditioning moet gaan functioneren. Dit heeft onder andere te maken met de oppervlakte, maar denk ook aan ook of het een een slaapkamer, woonkamer of keuken betreft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een airco die de betreffende ruimte ook kan verwarmen. Zo heeft u het hele jaar het gemak van uw airconditioning. Lees hier op onze website hoe je de capaciteit kunt bereken voor een ruimte en een passende airco
De zekerheden van https://airconditioningenwarmtepompservicenederland.nl/
8,8
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- 0639437609
- KvK
- 24457715
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.