Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland

Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland

Wij van Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland helpen u graag om ook uw woning of gebouw met innovatieve technieken klaar te maken voor een groene toekomst!
Dit doen wij door het toepassen van innovatieve systemen, producten en diensten. Dit om op een duurzame manier het klimaat en de energievoorziening van het gebouw of de woning het juiste woon- en of werkcomfort te bewerkstelligen.
Als u een airco aan wil schaffen bent u bij Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland aan het goede adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment airco’s en systemen van topmerken zoals Samsung, Carrier, Haier en Fuij Electric.

Het maakt veel uit voor welke ruimte de airconditioning moet gaan functioneren. Dit heeft onder andere te maken met de oppervlakte, maar denk ook aan ook of het een een slaapkamer, woonkamer of keuken betreft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een airco die de betreffende ruimte ook kan verwarmen. Zo heeft u het hele jaar het gemak van uw airconditioning. Lees hier op onze website hoe je de capaciteit kunt bereken voor een ruimte en een passende airco
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.