BABYBIBS
Het leveren van kwalitatieve producten is erg belangrijk. Daarom zijn wij van Babybibs.nl erg kieskeurig wat betreft onze producten en hetgeen wij verkopen. Wij geloven sterk in babyartikelen van kwaliteit en duurzaamheid. Ben je dus opzoek opzoek naar een specifiek product, maar hecht jij veel waarde aan kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een breed assortiment aan verscheidene producten. Op basis van jouw wensen en voorkeuren, vind jij altijd het gewenste product bij Babybibs.nl!

De zekerheden van https://www.babybibs.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.