Babbeltje Spirituele Cadeaushop

Babbeltje Spirituele Cadeaushop

…Cadeaushop met ‘spirituele’ artikelen die kunnen bijdragen en ondersteunen in het dagelijkse leven, maar ook leuke hebbedingetjes en cadeau artikelen waar je vrolijk van word. Met liefde en zorgvuldigheid uitgezocht…
De zekerheden van https://www.babbeltje.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Spiritualiteit heeft mij van jongs af aan al geïnteresseerd. Maar in mijn pubertijd sloot ik mij daarvoor af, omdat ik ‘last’ had van de dingen die ik voelde en waarnam. Daar wist ik niet zo goed mee om te gaan, nu sta ik daar weer voor open en haal ik er juist kracht uit.

Zelfontwikkeling vind ik belangrijk, bewust zijn van je denken en doen, je gezondheid en leven vanuit je intuïtie. Vanuit het schrijven van mijn eigen breinspinsels, blog artikelen en interesse in spiritualiteit is Babbeltje ontstaan.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.