Beoordeeld met een 10 door 3 klanten

Baby-nestje.nl
Bij baby-nestje .nl verkopen wij de allerfijnste babynestjes voor jouw kleintje. Het begon allemaal toen wij het ongekende gemak en comfort van een babynestje ontdekten. Sinds wij onze baby's voor het eerst in een babynestje lieten slapen konden we al niet meer zonder. Dit moment werd de start voor baby-nestje.nl
De zekerheden van https://baby-nestje.nl
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij baby-nestje.nl verkopen wij de allerfijnste babynestjes voor jouw kleintje. Het begon allemaal toen wij het ongekende gemak en comfort van een babynestje ontdekten. Sinds wij onze babies voor het eerst in een babynestje lieten slapen konden we al niet meer zonder. Dit moment werd de start voor baby-nestje.nl. Bij baby-nestje.nl is ons doel om zoveel mogelijk ouders kennis te laten maken met de geweldige voordelen die een babynestje biedt.
Bekijk Manifest
- +31615612361
- KvK
- 72141425
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.