Bake me.
Webshop in cadeau bakmixen
De zekerheden van https://www.bakeme.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Ozana.
Naast ondernemer ben ik een trotse mama van topsporter Luca, echtgenote van Walter en baasje van boxer Jacco. Samen vormen wij een druk gezin die hun weekenden graag vol maakt met rugby wedstrijden van Luca, reizen en varen op ons bootje en ontzettend genieten van het mooie Nederland vanaf het water.

Met Bake me. hoop ik iedereen al bij het ontvangst van zo’n mooi pakket een glimlach te bezorgen. Daarnaast, een hoop bakplezier en natuurlijk genieten van heerlijke zelfgemaakte baksels. Driedubbel plezier dus.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.