Belicons
In mijn webwinkel vind je leuke veelzeggende producten. Deze producten zijn veelzeggend omdat er of een leuke tekst op staat of omdat het gemaakt is in een bekende veelzeggende vorm, zoals een hart of een vredesteken. Allemaal erg leuk als cadeau, maar ook voor jezelf.

Hiernaast biedt ik op Belicons ook gratis content aan. Ik schrijf regelmatig een blog en maak een vlog over actuele discussies over dingen die we maken. Ik geef in beide mijn mening en jij kunt hierop reageren met jouw mening. Ik ben benieuwd wat jij vindt!
De zekerheden van https://www.belicons.nl/nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.