Bloemetje Bezorgen Breda
Angelique Willems
Super bezorging bij mijn moeder 2 dagen later is ze overleden ik.ben blij dat ze de mooie bloemen nog gekregen heeftv
Silvia
Super snelle bezorging en de ontvangers waren onder de indruk van de mooie bloemen.
Antwoord van Bloemetje Bezorgen BredaDank je wel voor je review Silvia!
Hoe beoordeel je Bloemetje Bezorgen Breda?
Marijke Toering
Ondanks dat de bloemen niet in het ziekenhuis mochten zijn ze thuis ontvangen
Antwoord van Bloemetje Bezorgen BredaDank je wel voor je review Marijke!
Bjorn Weel
Netjes optijd geleverd en ook het boeket was echt top!!
Antwoord van Bloemetje Bezorgen BredaDank je wel Bjorn!
Caroline Beker
prachtig boeket, eigenlijk het mooiste dat er op de kist lag. jammer dat we er niet langer van konden genieten
Antwoord van Bloemetje Bezorgen BredaDank je wel voor je review Caroline, fijn dat het naar wens was.
Marieke
Super snelle levering en de bloemen zagen er goed uit!
Antwoord van Bloemetje Bezorgen BredaFijn om te lezen Marieke, dank je wel!
John de Vogt
Een heel mooi boeket
Antwoord van Bloemetje Bezorgen BredaDank je wel John, fijn dat het in de smaak is gevallen!
Silvia de Weerdt
Bloemen op tijd bezorgd!
Antwoord van Bloemetje Bezorgen BredaDank je wel Silvia!
Marianne de Bont
erg snelle bezorging
Antwoord van Bloemetje Bezorgen BredaDank je wel Marianne!
Afke vd Meiracker
De bloemen waren niet bezorgd op de afgesproken dag terwijl ik wel een mail had gekregen ter bevestiging van de aflevering.
Antwoord van Bloemetje Bezorgen BredaBeste Afke, het spijt ons zeer dat we de bloemen een dag te laat hebben bezorgd. Dit is helaas gekomen omdat er technisch iets bij ons mis is gegaan. Daar kon de bloemist in dit geval niets aan doen. We hebben de fout hersteld, maar zijn inderdaad te laat geweest.
We hebben die technische fout in ieder geval hersteld zodat dit niet nog een keer kan gebeuren, maar daar heeft u in dit geval niets aan.
Onze excuses.
Jeroen Kuiper