Bouwdirect.nl
Richard Bock
Goede prijzen, goed bereikbaar met aanhanger, helpen mee met opladen vd materialen en vriendelijk personeel.
pierre reijnen
Snelle afhandeling
Hoe beoordeel je Bouwdirect.nl?
Jeroen

Robert Burgman
Snelle levering, snelle reactie op mijn e-mail, zeer tevreden.
Ron Coppers
Snelle reactie op bestelling. Afhalen op lokatie op de zelfde dag.
marcel luijendijk
jawel
Arie Koopman
De levering van de webwinkel was wel goed, alleen het bezorgen was ouderwets . bezorgen tussen 8 en 18 uur
Ertuğrul Ozturk
Word een beetje aan de lijntje gehouden zeggen product is verzonden wat niet het geval is

Bestelling is wel snel retour aangezien die nooit de deur uit is geweest

Als je met kleine zendingen wilt stoppen

Snap eigenlijk niet waarom je neemt verzendkosten van de kanten 30 euro zoals je zei voor iets kleins

Ach ja weet je te mooi om waar te zijn

Het pakket inhoud is ook wel apart hoor

Ik neem vaker 70mm platen en die komen 3,6m2 per pak meestal

Graag geld overmaken de manier waarop het is betaald dus direct

Aangezien het product al retour is snap ik niet waarom jullie niet zijn overgegaan op terugbetaling instant banking

De mazzeltjes

Snap dat je winst wilt maken maar je moet ook aan je voorwaarden houdenAntwoord van Bouwdirect.nlBeste Heer OzTurk,
U besteld 2 losse pakken, helaas worden deze niet altijd netjes uitgeleverd door de vervoerder. Het is dus inderdaad voor ons een overweging om met deze zeer kleine bestellingen te stoppen en alleen nog pallets aan te bieden. De vervoerder bied deze zendingen bij gelegenheid aan. Hier kan dus een extra dag inzitten na versturen. Bestelling is inmiddels bij ons retour aangekomen. Jammer dat u niet een dag extra geduld heeft gehad. -
Johan van Lienden
Alles netjes geregeld