Bruidshaarmodeoutlet.nl

Bruidshaarmodeoutlet.nl

De mooiste trouwjurken verdienen de mooiste haaraccessoires. Als bruidshaarmodeoutlet kunnen wij een prachtige online assortiment haaraccessoires voor de bruid aanbieden om je bruidskapsel af te maken voor een outletprijs.

Ook hebben wij een groeiend assortiment trouwaccessoires, ceremonie artikelen, sieraden en make-up van diverse bekende merken. Al onze producten zijn van goede kwaliteit en worden netjes verstuurd en voorzien van een track en trace code. Zoek je iets wat niet in onze collectie staat? Neem dan contact met ons op zodat wij ons best kunnen doen om het artikel alsnog voor jou te bestellen.

Let op: wij zijn onze uitverkoop gestart daar wij in 2020 zullen stoppen met onze onderneming. Profiteer nu van 50% korting op de gehele collectie, echter OP=OP.

Wij willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen in onze onderneming de afgelopen 5 jaar.

Waarom Bruidshaarmodeoutlet.nl?
✓Op werkdagen voor 14:30 besteld, dezelfde dag verzonden*
✓Verzending NL €4,95 / BE €8,95
✓Niet goed? Geld terug binnen 5 werkdagen
✓Veilig online betalen
✓Klanten geven ons een erg hoge waardering!

Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.