Buitenkado
Bij BuitenKado draait alles om jouw buitenplezier, en dat buitenplezier hoeft helemaal niet veel te kosten. Wij kopen namelijk zelf rechtstreeks, dus zonder tussenhandel, in bij gerenommeerde producenten. Op die manier kunnen we een goede kwaliteit én scherpe prijs garanderen. Je vindt bij ons geen willekeurige easy up tent, kamado of trampoline, maar producten die we zelf (mede) hebben ontwikkeld en waar we helemaal achter staan. Naast de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden we persoonlijke service belangrijk. Heb je vragen, wil je een product in het echt bekijken of ben je onverhoopt toch niet tevreden met je keuze? Wij staan voor je klaar!
De zekerheden van https://www.buitenkado.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.