Buy-Melano.online

Buy-Melano.online

Buy-Melano.online is een webwinkel van SJD Jewelry met vestigingen in zowel Nederland als België. Buy-Melano.online is gespecialiseerd in Melano sieraden. Monique en Ivar, eigenaren van SJD Jewelry en Buy-Melano.online kunnen je dan ook perfect te woord staan bij alle vragen die je hebt over de Melano Sieraden. Zij hebben sinds 2011 ervaring met Melano Sieraden en komen dagelijks bij Melano Jewelry over de vloer om zo altijd op de hoogte te blijven van alles wat er speelt rondom Melano. Omdat er vestigingen zijn in Nederland en in België worden alle verzendingen voor Nederland en België lokaal verstuurt, en zo kunnen alle Nederlandse en Belgische klanten snel hun sieraden verwachten en indien nodig ook terug sturen kan naar het Nederlandse of Belgische retour adres.
De zekerheden van https://www.buy-melano.online
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.