By SteffieZ wonen met sfeer

By SteffieZ wonen met sfeer

Wij zijn het Verkooppunt van Annie Sloan Chalkpaint ™  verven zonder schuren en Fusion Mineralpaint (beide mileuvriendelijke verven) voor het Westland en omstreken. Wij zijn er dan ook ontzettend trots op dat wij speciaal voor deze regio geselecteerd zijn.

Wil jij je oude meubels, keuken, vloeren, trappen of muren upcyclen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
"Maak van je huis je thuis" ook voor unieke en sfeervolle woonaccessoires kan je bij ons terecht.
De zekerheden van https://www.bysteffiez.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.