CV helpdesk
CV helpdesk ondersteund sollicitanten bij maken van hun cv en/of sollicitatiebrief. Naast diensten als cv-herschrijven, cv-invullen bieden we gestructureerde cv templates aan. Met deze templates kan men indruk maken op de lezer en deze zijn tevens makkelijk te bewerken in Word met onze video handleidingen en handleidingen in pdf. Dankzij professionele hulp van onze tekstschrijvers en grafische vormgever verhoogd de sollicitant de kans op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.
De zekerheden van https://www.cvhelpdesk.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.