Cedille's Choice
Fam Jut-van der Worp
Prima service snel zorgvuldig en goede kwaliteit
mi reijnaers feijt
snelle levering en prachtig item
Hoe beoordeel je Cedille's Choice?
Laurette Sengers
Supersnelle levering en bestelling was geheel naar verwachting.
Antwoord van Cedille's ChoiceHartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Heel veel plezier van uw aankoop.
Perry Den Otter
Uitstekende service. Snel en keurig gelerd
Antwoord van Cedille's ChoiceHartelijk dank voor uw mooi beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. Heel veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer
Jeannette Brummelink
Snelle reactie, goed overleg ivm bezorgen en tijd.
Antwoord van Cedille's ChoiceHartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat we op zo'n korte termijn bij u konden leveren. Heel veel plezier van uw aankoop.
A.G. den Outer
Snelle levering, mooie producten.
Antwoord van Cedille's ChoiceHartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw compliment. Wellicht tot een volgende keer. Veel plezier van uw aankoop
Marcel Spruijt
Snelle en goed verzorgde levering
Antwoord van Cedille's ChoiceHartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. Veel plezier van uw aankoop
silvia Robben
Het is heel aangekomen, zonder schade, Dat komt bij ons weinig voor.
Antwoord van Cedille's ChoiceDank voor uw beoordeling. Verpakken is iets waar we veel aandacht aan geven. Fijn dat het ook deze keer weer helemaal in orde was. Veel plezier van uw aankoop.
Christa Zevenbergen
Snelle en goede levering
Antwoord van Cedille's ChoiceDank voor uw mooie beoordeling. Ons streven is dezelfde of de volgende dag te leveren. Ook deze keer was dit weer gelukt. Veel plezier van uw aankoop
Roeland CLAESSENS
snelle levering goede communicatie
Antwoord van Cedille's ChoiceDank voor uw beoordeling. Prettig dat we even met u konen overleggen en zo het juiste product konden leveren. Goede communicatie staat hoog bij ons in het vaandel. Veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer.
Laad meer