Colori Shoes & Accessories

Colori Shoes & Accessories

Het leven is te kort voor saaie schoenen. Bij Colori gaan we voor kleur!
Colori is het kleurrijkste damesschoenenmerk van Nederland. Met onze schoenen en bijpassende accessoires geef je gemakkelijk kleur aan je outfit en daarmee kleur aan je dag! Onze collectie bestaat uit schoenen, pumps, enkellaarzen, laarzen en sneakers in veel kleuren, we hebben altijd minimaal 14 verschillende kleuren in de collectie.

De unieke collectie van Colori is uitsluitend verkrijgbaar in onze webshop: www.colorishoes.nl
Als je wilt passen, ben je van harte welkom op ons kantoor in Utrecht: Ambachtsweg 46
Stuur ons even een mailtje wanneer je wilt komen en wat je wilt passen, dan zorgen we er voor dat e.e.a. voor je klaar staat!

Wij werken uitsluitend met kleinschalige schoenbedrijven in Spanje en Italië. Dit betekent dat wij kwaliteit garanderen: een goede pasvorm, mooie afwerking, kwalitatieve leersoorten en prachtige sprekende kleuren. Kortom, schoenen waar je complimenten over krijgt!
De zekerheden van https://www.colorishoes.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.