DV Online Shop

DV Online Shop

Onze online detailhandel DV Online Shop houdt zich bezig met het verkopen van de nieuwe, ongebruikte en afwisselende produkten. Deze produkten worden zorgvuldig gescreend en getest op kwaliteit. Wij blijven ons best doen om onze klanten met een topgevoel te laten vertrekken. Ook staan wij graag open voor de kritieken, opmerkingen, complimenten en tips van onze klanten. De slogan van ons luidt dan ook: Topkwaliteit voor topprijs met topgevoel! Wij zijn alleen te bereiken via e-mail. Dit met als reden om de produktprijzen aantrekkelijk en laag te houden voor de klanten door de kosten te drukken. Mocht er een behoefte zijn om met ons te appen, verzend dan een mobiel telefoonnummer naar ons. Dan nemen we een kontakt op via WhatsApp.
De zekerheden van https://www.dvonlineshop.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.