De AntiSkimPas

De AntiSkimPas

Het is vrij simpel om contactloze betaalpasjes te skimmen. Criminelen hoeven alleen maar een apparaatje langs uw pinpas te halen. Ook zijn alle nieuwe identiteitskaarten voorzien van een chip die gelezen kan worden, dan gaat het opeens over identiteitsfraude. Dit kunt u voorkomen door gebruik te maken van onze AntiSkimPas. Door deze pas direct voor of achter uw contactloze pasjes te plaatsen geeft u skimmers geen kans!
Dit werkt even goed als de verschillende antiskim portemonnees en pashouders die verkrijgbaar zijn op het moment, alleen kunt u met deze AntiSkimPas uw eigen portemonnee gewoon houden en simpel het pasje erin steken en voilá!
De zekerheden van http://antiskimpas.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.