De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal Delicious
Henny Alderlieste
Heerl
Rien Salet
Geweldige koffie machine ben er erg blij mee en ook met de service en kwaliteit van de heeren van 17
Hoe beoordeel je De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal Delicious?
Bastiaan Veldkamp
Geen opmerkingen
J.J Haalboom
Na een eerste keer een tweede keer een bezoek gebracht aan de winkel maar nu met een voorkeur voor de Jura E 8. Wederom werden onze vragen op een rustige duidelijke manier beantwoord. We konden het geluid van het malen van de koffiebonen beoordelen en daarna proeven van een heerlijk kopje koffie. Thuis werd de koffiemachine geïnstalleerd en -onder toeziend oog van Paul - konden we ons eerste kopje koffie zetten en proeven :) Verder vind je in de gezellige winkel niet alleen koffie- en thee artikelen, maar ook iets lekkers voor erbij. Onze Complimenten!
leonie
Ze verkopen hier de beste chai latte die er is!
Ideaal in kleine verpakkingen
Tevens ook een hele snelle levering -
Jeroen
Snelle levering en mooi ingepakt. Mooi en compleet pakket.
I van Ballegooij
Snelle bezorging , lekkere thee
M. Kreyns
Goed advies van Elise in Hoogland.
Bert & Ellen
Goed advies en idd heerlijke koffie.
Bep Van Wegen
Mooi koffieapparaat gekocht voor een eerlijke prijs. En tevens koffiebonen voor koffie die je een glimlach op je gezicht geeft. Goed begin van een nieuwer dag
Dhr Niezing
Snelle levering, duidelijke uitleg en heerlijke koffie
Bart Borreman
Leuke zaak, vriendelijke mensen, goede service
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn om te horen dat u de winkel, het team en de service zo waardeert. Bedankt voor uw reactie!
Wijni Van Doodewaard
Echt snel geleverd. Volgende dag opgehaald. Heerlijke koffie erbij gekregen.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat alles zo snel en soepel is verlopen. Mooi dat de koffie ook in de smaak valt. Bedankt voor uw reactie!
M. Nietveld
Super service
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn om te horen dat de service naar wens was. Bedankt voor uw reactie!
Luitwieler
Goed advies, lekkere koffie
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat het advies heeft geholpen en de koffie goed bevalt. Bedankt voor uw reactie!
Familie S.
Kwaliteitsproducten en goede service.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de service. Bedankt voor uw reactie!
Linda
Snelle levering! Thee als verrassing. Perfecte koffiebonen voor een heerlijk kopje koffie.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn dat de levering snel was en de koffiebonen goed bevallen. Leuk dat de thee als verrassing in de smaak viel. Bedankt voor uw reactie!
Dhr. Lokhorst
Op 14 maart 2026 uitstekend geadviseerd door Paul bij de aankoop van de Jura Z10. Op 17 maart 2026 de machine opgehaald in de winkel. Duidelijke uitleg gekregen over de werking van de machine. Beide keren plezierig geholpen.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousWat fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd door Paul en dat zowel het aankoopmoment als het ophalen prettig zijn verlopen. Mooi dat de uitleg duidelijk was en u met een goed gevoel aan de slag kunt met de Jura Z10. Bedankt voor uw reactie!
Cor Hilhorst
Wat een geweldige winkel is dit Ik wilde deze machine graag hebben. Dus op zaterdag gebeld de machine was op voorraad en kon hem gelijk ophalen. Ik met de scooter vanuit Bennekom naar Veenendaal gereden. Bij binnenkomst werd ik verwelkomt met een lekker kopje koffie. Ik had vooraf afgesproken of ik de machine even kon passen of deze wel in mijn koffer achterop de scooter zou passen. Hilariteit alom dit hadden ze in de winkel nog nooit meegemaakt. Ik werd keurig netjes geholpen en ik kreeg een groot stuk bubbeltjes plastic zodat met de grote handdoek alles muur vast stond. Ik ben zeer tevreden.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousWat een mooi en bijzonder verhaal, dank u wel voor het delen! Fijn dat alles zo goed is verlopen en dat u de machine direct kon meenemen. Leuk dat het even passen op de scooter zo’n moment werd, dat maken we niet elke dag mee. Goed om te horen dat u tevreden bent en dat alles stevig is meegegaan. Veel plezier met uw aankoop!
Edwin Buitenhuis
Fantastische service
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousFijn om te horen dat u de service zo waardeert. Bedankt voor uw reactie!