Designwonen.com

Designwonen.com

Is Designwonen.com veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
8,3
2.195 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Roel
  Review voor Designwonen.com

  2 maanden geleden heb ik 2 lampen besteld op designwonen.com. Hierbij stond vermeld dat deze leverbaar zijn in week 13. Dat was 2 weken later. In week 13 heb ik niets ontvangen. Ook geen communicatie dat de levering later zou komen. Na een vraag van mij bleek dat deze bij hun leverancier beschikbaar zouden zijn in week 13 en dus later bij hen zouden aankomen. Als klant interesseert de stock van een leverancier van een winkel waar ik iets koop mij geen fluit. Na enkele weken stond er plots op hun website dat het product leverbaar zou zijn in week 18. Waarschijnlijk dus bij hun leverancier. Na weer een e-mail bleek uit hun steeds arrogante communicatie dat ze het eigenlijk zelf ook niet allemaal weten. Ondertussen vond ik dit pure oplichting en dat heb ik hen laten weten. Als reactie kreeg ik weer het arrogante antwoord dat 'oplichters het aankoopbedrag niet terug zouden storten indien ik niet meer zou willen wachten'. Daarom heb ik mijn geld teruggevraagd. En inderdaad: ik heb mijn geld teruggekregen na 2 dagen. Toch geen oplichters. Het enige waar ze dus goed in blijken te zijn, is het aankoopbedrag terugstorten naar ontevreden klanten. Nooit werd er door hen zelf initiatief genomen om mij in te lichten.
  Om eerlijk te zijn had ik vanaf mijn eerste e-mail het gevoel dat ik iets gekocht had bij een bedrijf dat absoluut niet klantvriendelijk is en de personen die er werken het idee hebben dat we als klant blij mogen zijn dat we iets van hen mogen kopen...
  Kortom: niet professioneel en onbetrouwbaar!

 • Maria Van der steen
  Review voor Designwonen.com

  Echt zo’n slecht bedrijf heb ik nog nooit meegemaakt. De levering laat weken zoniet maanden op zich wachten en de klantenservice is echt schandalig.

 • Hoe beoordeel je Designwonen.com?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Anton van der Linden
  Review voor Designwonen.com

  Zeer lang wachten op levering en slecht telefonisch bereikbaar.

 • Busra Cevher
  Review voor Designwonen.com

  15 oktober bestelling geplaatst, zou binnen

 • A. de Jong
  Review voor Designwonen.com

  Als je het niet op voorraad hebt zet dan de producten niet als voorraad op de site

 • Roxanne
  Review voor Designwonen.com

  Ophaal retouren