DolopKadoos.store

DolopKadoos.store

DolopKadoos.store heeft een uitgebreid aanbod aan niet alledaagse kado-artikelen, die uit alle windstreken van de wereld worden gehaald.
De zoektocht naar mooie unieke producten stopt niet waardoor er wekelijks nieuwe producten online te vinden zijn.
De collectie gaat van mooie handgemaakte sieraden, premium olijfolies, biologische thee, handbedrukte katoenen tafellakens, interieuritems, tot prachtige lederen tassen, sjaals, handgemaakte zepen en authentieke zeepkisten.

Ook voor stijlvolle relatiegeschenken kun je bij ons terecht.

Neem een kijkje in onze webshop en laat je verrassen!
De zekerheden van https://dolopkadoos.store
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.