Doxxit
Verantwoord én educatief houten kinderspeelgoed!
Kinderspeelgoed, verantwoord en educatief, natuurlijk materiaal
De zekerheden van https://www.doxxit.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Doxxit: Verantwoord, duurzaam en vooral educatief, dat zijn bij ons belangrijke voetnoten.

Als je online speelgoed wilt kopen ben je bij Doxxit, aan het juiste adres. In onze webshop vind je het leukste baby- en kinderspeelgoed. Duurzaam, verantwoord en vooral leuk zijn de kernwoorden bij doxxit. Al ons speelgoed voldoet dan ook aan deze voorwaarden. Voor uw gemak kan je al ons kinderspeelgoed online kopen


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.