Eko de Peko

Eko de Peko

EKO de PEKO is een hippe, vrolijke webshop die verantwoorde kinderkleding en accessoires verkoopt. Leuke, mooie merken, anders dan anders én betaalbaar!

Bij EKO de PEKO vinden we belangrijk dat de producten die we verkopen:
- gemaakt zijn van biologische grondstoffen
- zonder gifstoffen worden bewerkt
- onder eerlijke omstandigheden worden geproduceerd
- leuk zijn voor kinderen die kind mogen zijn
- lang mee gaan door de kwaliteit en doordachte manier van ontwerpen. Want ook dat is duurzaam!

Dus, vraag jij je ook wel eens af of er leuke, betaalbare alternatieven zijn voor de milieuonvriendelijke kinderkleding die vaak onder slechte omstandigheden geproduceerd wordt? En wil je ook dat je kinderen er net even anders bij lopen dan de andere kinderen in de klas?
Kom dan kennis maken met EKO de PEKO. Wij delen namelijk graag onze passie voor bio + eerlijke + duurzame kinderkleding waar je mee voor de dag kan komen!
Baby- en kinderkleding, speelgoed, lifestyle
De zekerheden van https://www.ekodepeko.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.