Elemental Eco Shop

Elemental Eco Shop

De eco webshop voor leven dichtbij de natuur. Plastic-vrije en duurzame artikelen voor huis en lichaam. Met liefde geselecteerd.

Wij geloven dat een leven dichtbij de natuur en in harmonie met de aarde gezond voor ons is en ook natuurlijk goed voor de planeet. Onze producten verminderen huishoudelijk afval en zijn duurzaam. Waar mogelijk, kiezen we voor pure en zuivere producten en artikelen met weinig tot geen plastic onderdelen of verpakking. Natuurlijk leven kan betaalbaar zijn terwijl het ook het leven mooi en lekker maakt.
De zekerheden van https://elemental-shop.com/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.