Evanell
Is Evanell veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
7,7
92 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 9 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Benjamin
  Review voor Evanell

  Man man man, eerst maanden wachten en niet goed werkende thermostaten. De app is ook klote en de service al helemaal. Antwoorden niet en bieden geen oplossing. Koopt 10 knoppen en krijgt voor 5 aansluitingen. Alle aansluitingen moet je afzonderlijk instellen en dat is dus niet ok en werkt ook niet. Bij vragen online of per telefoon geen reactie. Dit werkt alleen als je goede app hebt en deze per kamer kunt instellen. Ik heb in de woonkamer 4 radiatoren en moet deze per radiator bedienen. Kan ik er beter heen lopen en het met de hand doen dat is sneller. Sorry maar heb 40 keer geprobeerd om in contact te komen en krijg nergens reactie.

 • Waldemar
  Review voor Evanell

  Ordered a 6-pack through amazon, 6 weeks in, two thermostats stopped working. Requesting a return or exchange was only met with generic answers or none at all.

 • Hoe beoordeel je Evanell?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • E.J Louwrier
  Geverifieerde klant van Evanell

  Niet benaderbaar voor retourneren.en ook niet benaderbaar met mail

 • Yvonne Casteleins de Koning
  Geverifieerde klant van Evanell

  Prima

 • A. Szkudlarek
  Geverifieerde klant van Evanell

  Nog steeds niets ontvangen, ook geen berichten...

  Antwoord van Evanell

  Beste Szkudlarek,

  Allereerst bedankt voor je interesse in evanell° smart producten. We vinden het jammer dat je een vervelende ervaring met ons hebt gehad. Helaas is je bestelling later geleverd dan we hebben beloofd, hiervoor bieden we je onze oprechte excuses aan. De reden hiervoor is dat je zending bij de bezorgdienst zoek is geraakt. Na je bericht zijn we meteen aan de slag gegaan en is de zending alsnog bij je terecht gekomen. Wij zullen dit in de toekomst beter monitoren en onze klanten tijdig op de hoogte stellen en oplossen.

  We danken je voor je waardevolle feedback en hopen dan ook dat je tevreden bent met het product.

  Met vriendelijke groet,

  Team evanell°

 • Peter Bouten
  Geverifieerde klant van Evanell

  Klantenservice reageert laat, bestelling eerst incompleet geleverd. Later manco toch na melding toegestuurd.

  Antwoord van Evanell

  Beste Peter,

  Allereerst bedankt voor je interesse in onze producten. Gelukkig hebben we na telefonisch contact het probleem opgelost. Nogmaals excuses voor je eerste vervelende ervaring.

  Met vriendelijke groet,

  Team evanell

 • Bart
  Review voor Evanell

  De bestelling werd op 1/10 geplaatst.
  Op 11/10 gaf men aan dat ze lichte vertraging hadden en dat het binnen 1-2 werkdagen geleverd zou worden.
  We zijn ondertussen 16/10 en we hebben nog steeds geen pakje gehad.
  Beoordeel zelf maar...

 • Peter
  Geverifieerde klant van Evanell

  The order was out of stock but they did get the product to me as quickly as they could. It's a good product though pairing with the App didn't work exactly when following the instructions.

 • IP
  Review voor Evanell

  Positief: snelle levering, interessant product, slim bedacht, de verbinding met één van de radiatorknoppen (twee verdiepingen) was met één gateway minder, maar dit heb ik opgelost met een tweede gateway die is meegeleverd. Ik ben benieuwd naar de werkzaamheid als ik ga stoken; daar is het nu te vroeg voor.