EyeKid
Zorg goed voor de ogen van je kind!

Grote kans dat ook jouw kind vaak van te dichtbij op het scherm zit te turen. Als kinderen achter een scherm zitten gaan de ogen scherpstellen op één punt. De ogen raken zó gewend aan dat korte-afstand-kijken waardoor iets in de verte zien, steeds lastiger wordt. Kinderen hebben hierdoor een grote kans om myopie (bijziendheid) te ontwikkelen, wat op latere leeftijd resulteert in een bril. EyeKid helpt je dit te voorkomen!
8,0
3 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Manuela
  Review voor EyeKid

  Mijn zoontje gebruikt hem veel

 • Anneke, zoon Chris (8 jaar)
  Review voor EyeKid

  Mijn zoon vindt hem prettig. Door het filmpje op jullie website weet hij ook waarom het zo belangrijk is en pakt hij hem structureel erbij. Het is wel een sta-in-de-weg ik had verwacht hem ook te kunnen inklappen. En door de kleur past hij niet echt lekker in de woonkamer, mijn voorkeur zou een iets mindere fellere kleur zijn 😊 Wel leuk met die stickers. Ik heb er een timer bij om de beeldschermtijd duidelijk te maken.

 • Hoe beoordeel je EyeKid?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Hans, kleinzoon Raf (6 jaar)
  Review voor EyeKid

  Heb het enkele weken in gebruik. Aanvankelijk twijfelde ik of de kinderen het zouden willen gebruiken. Dat viel me erg mee. Ze zien het als een kleine bioscoop. Wél is een flap van de binnenzijde losgeraakt, die ik telkens terugklap.