FlexaGym
FlexaGym... hèt slimme bewegingsapparaat voor thuis!
De FlexaGym is een volledig geautomatiseerd bewegingsapparaat.
Wanneer wandelen of fietsen niet langer een optie is of zelfs maar mogelijk, geeft de FlexaGym het antwoord! Zelfs in de meeste gevallen van beperkte mobiliteit. In beweging blijven is van het grootste belang voor een gezonde levensstijl. De FlexaGym bereikt dit automatisch door met één druk op de knop een synchrone beweging van de armen en benen in beweging te stellen.Dagelijks gebruik van de FlexaGym zorgt voor merkbare verbetering van uw fysieke conditie met een minimale inspanning.
Werken aan je conditie is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest, moeizame bewegingen behoren nu tot het verleden dankzij de FlexaGym.
Zonder inspanning!
Slechts 15 minuten op de FlexaGym geeft je energie voor de hele dag.
De zekerheden van https://www.medigym.eu
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.