FlexaGym
FlexaGym... hèt slimme bewegingsapparaat voor thuis!
De FlexaGym is een volledig geautomatiseerd bewegingsapparaat.
Wanneer wandelen of fietsen niet langer een optie is of zelfs maar mogelijk, geeft de FlexaGym het antwoord! Zelfs in de meeste gevallen van beperkte mobiliteit. In beweging blijven is van het grootste belang voor een gezonde levensstijl. De FlexaGym bereikt dit automatisch door met één druk op de knop een synchrone beweging van de armen en benen in beweging te stellen.Dagelijks gebruik van de FlexaGym zorgt voor merkbare verbetering van uw fysieke conditie met een minimale inspanning.
Werken aan je conditie is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest, moeizame bewegingen behoren nu tot het verleden dankzij de FlexaGym.
Zonder inspanning!
Slechts 15 minuten op de FlexaGym geeft je energie voor de hele dag.
De zekerheden van https://www.flexagym.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.