GO-ITPC Software

GO-ITPC Software

GO-ITPC Sofware word gerunt door Wim Witte en heeft kennis opgedaan in de ICT wereld vanaf het tijdperk MS-DOS. Ik heb er bewust voor gekozen om alles zelf te doen om zo een persoonlijke service te bieden. Wij verkopen software licenties die 100% legaal zijn dus geen tweedehands of half legaal. Wij geven de garantie dat de software blijft werken voor de duur van de licentieperiode. Verlengen van je licentie is ook geen probleem. Je krijgt 6 weken voor het aflopen van je licentieperiode een mail dat je licentie binnekort verloopt.

Software installeren is niet voor iedereen weggelegd dus bieden we een installatieservice aan.
De zekerheden van https://go-itpc-software.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest